NETWORKING EFECTIU V. 1.0

GOODSBYBDJ

En que consisteix el nostre grup ?

Principalment aquest és un grup que ha sorgit de la necessitat dins el sector de la hostaleria i la restauració en general de poder disposar d'una amplia "cartera de col·laboradors" en diferents àmbits per tal de poder compartir experiències i millorar aspectes diàris de la nostra feina. 

Quina és la nostra primera motivació ?

Ens ajudem de forma professional cada dia cobrint possibles vacants laborals i/o necessitats que ens puguin sorgir, sempre amb perfils recomanats per algun dels membres del grup. L'agil·litat i discreció en el contacte és la nostra principal característica. 

I en d'altres aspectes ... 

Disposem d'una amplia i acurada xarxa de proveïdors exclusius tant de serveis com de  gastronomia, que han estat sempre  recomanats internament pels nostres membres, amb els que col·laborem a diari gaudint de la tranquil·litat del millor servei, discreció i professionalitat.

4a TROBADA ANUAL 26 DE GENER DE 2018

En aquesta edició, volem agraïr a Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi i a la seva Escola Superior d'Hostaleria i Turisme la hospitalitat en acollir la nostra IVª trobada anual. Aquest cop varem comptar amb l’Àlex Bastarós (Imagina Hotels) i en Daniel Sainz (Dominio Público) que com a empreses convidades i especialistes del seu sector han compartit amb el nostre grup inquietuds i coneixements.

3a TROBADA ANUAL 06 DE MAIG DE 2017

Un cop més ens trobem per gaudir i compartir tot allò que esdevé en el nostre dia a dia en la gestió dels nostres negocis. Donem les gràcies a l'ESHOB (Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona) que ens acull enguany per dur a terme la IIIª trobada anual. Com no pot ser diferent, en aquesta ocasió ens acompanya en Ramón Creus que com a empresa convidada ens presenta la seva iniciativa (L'O sense gluten).

2a TROBADA ANUAL 26 DE SETEMBRE DE 2016

Volem agraïr a Sixtytwo Hotel Barcelona la seva acollida per a dur a terme aquesta IIª trobada anual. Tanmateix, l'assistència de prop de 20 membres a la trobada ens animen a continuar treballant per la professió amb noves propostes professionals. 

1a TROBADA ANUAL 06 DE FEBRER DE 2016

Iniciem en aquesta ocasió les trobades anuals amb els membres del nostre col·lectiu. Can Frai Restaurant ens obre les seves portes  per aquesta Iª trobada anual. Un moment per a compartir iniciatives i projectes.