NETWORKING EFECTIU V. 1.0

GOODSBYBDJ

Image description

Data del lliurament: 

07 de Maig de 2018

Entitat: 

Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi

Escola Superior d'Hostaleria i Turisme Sant Ignasi   

Nom del projecte:

DETERRA  - deterrabcn@gmail.com

Membres integrants:  

Sara Martin 

Carmen Peral 

Raquel Villanueva

Representant GOODSBYBDJ:  

Sr. Albert Cano

Director de Restauració Moritz 

Image description
Esquerra a dreta: Sara Martin, Raquel Villanueva i Carmen Peral  (Alumnes 2n CFGS Direcció de Cuina 2018) en el moment de la defensa oral del projecte guanyador.
Image description
Esquerra a dreta: Albert Cano (Director de Restauració Moritz), Sara Martin i Carmen Peral (Alumnes 2n CFGS Direcció de Cuina 2018) i Jordi Ollé (Fundador GOODSBYBDJ).

Per què creiem que és important que coneguis millor aquest projecte, et deixem una breu presentació per part dels seus membres:

1. Quins estudis esteu duent a terme? D'on veniu i que voleu fer de futur? 

Just acabem de finalitzar el Grau superior en Direcció de cuina a l’escola Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, tot i que una persona del nostre equip cursarà l’any que ve l’especialització en Alta Cuina que ofereix la mateixa escola. 

La Sara i la Carmen a més a més de fer el batxillerat també han realitzat el Grau mig de Cuina i Hosteleria a l’escola Martí Dot i la Raquel que ha realitzat el batxillerat.Cap de les tres tenim una idea clara del nostres futur llunyà, potser dirigir el nostre restaurant o ser cap de cuina per un gran hotel, el que esperem és tenir èxit i felicitat en allò que estiguem fent. 

En canvi en un futur més proper si veiem una carrera professional profitosa dins de les cuines de Barcelona i anar creixent i aprenent pel camí, fins que trobem l’estil de cuina o gestió que realment ens motiva i ens agrada. 

2. Podeu fer un breu resum de l'objectiu principal del vostre projecte?. Què esteu cercant?

Amb el nostre projecte el que volem aconseguir es que el nostre client marxi satisfet amb el menjar i la seva nutrició, i que a més a més sigui conscient de que al escollir-nos per dinar o sopar estarà reduint la seva petjada mediambiental, ja que una de les nostres característiques més destacables és el compromís amb l’ecologia i les persones.

3. Què us ha motivat a fer aquest treball i orientar-lo com ho heu fet? Trobeu que falten projectes com el vostre al sector de la restauració?

Des del nostre punt de vista creiem que, tot i que actualment la tendència saludable i l’ecologia ha augmentat i que la gent comença a estar més conscienciada, no es suficient i que encara es pot fer molt més per construir un sector més ètic amb el medi ambient, les persones i el gran malbaratament de menjar i recursos que generem.

Des d’aquet punt de vista creiem que hi ha un nínxol de mercat per ocupar, ja que DeTerra junta dos conceptes, l’ètica mediambiental i social, amb la nutrició i gastronomia.

Creiem que falten més negocis com el nostre perquè és l’hora de començar a conscienciar i professionalitzar el món de l’hostaleria, i aconseguir en un futur no molt llunyà que el nostre sector sigui més respectuós en tots el àmbits i poder transmetre aquets valors i missatge als nostres hostes o comensals.

4. Creieu que el projecte té possibil·litats futures de viabilitat i emprenedoria?

Sí, a més a més d’haver dissenyat un pla econòmic de finançament i Payback en tres anys, creiem que es tracta de dues tendències, el medi ambient i la nutrició, que actualment estan creixent i que cada vegada més preocupen a més gent.

Gràcies a que nosaltres hem sabut unir aquets dos conceptes creiem que amb un bon pla de màrqueting i un bon servei podem aconseguir certa popularitat entre els barcelonins i turistes.

5. En un resum breu, quins són els punts forts del vostre projecte ? Què hi destacarieu ?

Per poder diferenciar-nos de la competència hem creat un concepte que engloba diferents aspectes. 

Els nostres punts forts són: 

-Menjar i beguda:  A Deterra oferim productes totalment ecològics i de gran qualitat.A més a més, els preparem i servim de tal manera que aconseguim reduir la seva aportació calòrica i millorar el valor nutricional.

-Servei:  El nostre equip està compromès al 100% amb la filosofia d’empresa i les metodologies ed treball enfocades a que el nostre client surti sempre satisfet.

-Gestió:  Ens comprometem des de l’equip directiu a portar la gestió de manera transparent i respectuosa amb tota la gent que treballarà amb nosaltres, des de empleats fins als proveïdors. 

-Preus:  La nostra oferta gastronòmica està marcada per la temporalitat del producte i la seva qualitat, per tant també depenem de l’oferta i la demanda dels productes i que pot afectar al preu de cost. 

Tot i així nosaltres intentarem ajustar, al màxim possible, els preus, per a que el client surti satisfet amb el servei, però que també ho estigui amb la relació qualitat-preu.

Un cop publicat el projecte guanyador al web www.goodsbybdj.com, caldrà contactar si es desitja directament amb els integrants del grup.
GOODSBYBDJ és reserva el dret a publicar o eliminar-ne el contingut en qualsevol moment en cas de fer-ne un mal ús d'aquest lloc web per part de qualsevol dels membres integrants del projecte guanyador. GOODSBYBDJ no es fa responsable de l'ús del web goodsbybdj.com que es pugui fer per part de terceres persones.
Troba aqui algunes de les imatges de la jornada. 

Foto de grup: 2n Direcció de Cuina 2017-18

Escola Superior d'Hostaleria i Turisme Sant Ignasi 

Projecte: Tea Time 

Projecte: DETERRA 

Projecte: A tu salud

Projecte: Llums, Catèring, Acció

Projecte: Disfruita 

Projecte: Astindu 

Projecte: Restaurant Pedagògic Loiola