GOODSBYBDJ

NETWORKING EFECTIU V.1.0

Sol·licitut de registre de membres

* Enviant aquest formulari de contacte, on apareixen el teu: Nom, Cognoms, Telèfon, Correu electrònic, Empresa i Càrrec a la empresa, dones el teu consentiment a GOODSBYBDJ per a l'enviament de la newsletter, novetats comercials i/o noves promocions dels seus serveis, així com a compartir les teves dades personals enviades de forma expressa amb la resta de membres inscrits dins el col·lectiu. En cas de voler exercir el dret d'anul·lació o modificació de les dades registrades, caldrà reomplir i enviar el formulari de nou indicant clarament la voluntat d'abandonar el col·lectiu. En aquest cas, es deixarà de formar part a tots els efectes i informacions. En cap cas enviis dades personals ni de contacte si desconeixes el nostre col·lectiu i/o l'origen d'aquest formulari.

Un cop rebuda la teva sol·licitud et donarem resposta en un màxim de 72 h. En cas d'acceptació com a nou membre del nostre col·lectiu, et donarem accés al grup de missatgeria i contacte directe amb la resta de membres.

Per tal de poder pertànyer a GOODSBYBDJ com a membre de ple dret, és imprescindible el registre mitjançant aquest formulari. Per a qualsevol dubte o consideració, podeu contactar amb nosaltres a info.bdjobs@gmail.com.

rev. 240219