GOODSBYBDJ

NETWORKING EFECTIU V. 1.0

El nostre col·lectiu promou de forma activa, les iniciatives i activitats d'aquesta entitat, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones en situació de sense llar. 
Image description

Sant Jordi. 

Un esdeveniment molt especial en el que totes les persones hi participem amb la il·lusió de regalar i compartir roses, llibres i, per què no, bones accions amb les nostres persones més properes.

Un any més, des d’ASSÍS, t’oferim la possibilitat de convertir aquest dia tan assenyalat en un dia de solidaritat cap a les persones sense llar. Aquest Sant Jordi col·labora amb les dones en situació de sense llar.

Des de ja fa uns anys, empreses, escoles i entitats que coneixeu la nostra feina, ens demaneu roses solidàries per muntar una parada i vendre-les, o bé, per regalar als vostres equips de treball, clients o proveïdors.

En aquesta edició, alineats amb l'objectiu de donar resposta al col·lectiu doblement vulnerable de les dones sense llar, el nostre lema serà "Roses que apropen a les dones".

Així, tots el beneficis obtinguts amb la venda d’aquestes roses seràn destinats als projectes “Dones Amb Llar” i ASSÍS Llars.

Què t’oferim?

Posem a la disposició d'empreses, escoles i entitats privades la rosa tradicional, amb espiga i embolicada en una bossa molt especial.

A més, us enviarem uns bonics punts de llibre, amb la imatge del programa “Dones amb Llar” perquè pugueu lliurar-los amb cada rosa. 

 

Per poder oferir-vos un servei àgil i de molt bona qualitat, aquest any treballarem amb el proveïdor Roses Sant Jordi. Fes la teva comanda!. 

Només has d’enviar un correu electrònic a rrabanal@assis.cat, trucar o escriure un whatsapp al 620 531 017 abans del 12 d’abril. Indica, si us plau, les següents dades quan ho facis: Nombre de roses. Nom de l’organització. Persona de contacte. 

El preu per cada rosa és de 5 € (IVA inclòs). Enviament gratuït per comandes de més de 10 roses. Entrega el dia 23 al matí.

És important que aquesta iniciativa arribi al major nombre de persones possible. Per això, et demanen la teva col·laboració com a altaveu de la iniciativa. Reenvia aquest missatge als teus contactes i fes que el nostre missatge arribi ben lluny!

 

 


 

+ INFORMACIÓ

ASSÍS Centre d'Acollida

C/ Isaac Albèniz, 14 08017 Barcelona

93.252.05.68

www.assis.cat / voluntariat@assis.cat