Image description
B I O G R A F I A

­­ Jordi Ollé neix a Barcelona al 1973. 

Al 1995 es gradua en els estudis de restauració per Jesuïtes Sarrià ESHT-Sant Ignasi endegant un ampli recorregut per diferents establiments i especialitzant-se finalment en la gestio integral d'esdeveniments de catering. Exerceix entre d'altres funcions com a director d'operacions i servei a diferents empreses de catering d'àmbit nacional i internacional. Al 2006 funda BDJ Events Group amb la finalitat de poder col·laborar en la formació i gestió diària d'establiments de restauració.

A partir de 2010 s'orienta a la docència participant entre d'altres projectes a la Facultat de Turisme HTSI com a professor en cursos de direcció d'establiments. Tanmateix, des de llavors i fins a la data, forma part de l'equip docent de Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi on des de 2015 ocupa diferents càrrecs directius.

El maig de 2014 crea GOODSBYBDJ i al 2021 lidera el nou projecte 360º Gestió Operativa.

B E N V I N G U D A
 

Sempre és un plaer poder anunciar nous projectes i és per això que des de GOODSBYBDJ creiem en tot allò que duem a terme des de fa ja més de 10 anys i que sabem té bons resultats. 

Sempre interesa estar en contacte i apropar professionals de diferents disciplines dins l'àmbit de la restauració amb aquests tres objectius: millorar la gestió diària, potenciar tasques de networking efectiu i poder fer crèixer els resultats de l'empresa en el menor temps possible. 

Si cerques ampliar la xarxa de contactes professionals i anar millorant d'aquesta forma els resultats, no ho dubtis, t'estem esperant.

És un molt bon moment per conèixen's.

Prova-ho. No perds res                                                  JO. 

w w w . g o o d s b y b d j . c o m     i n f o . b d j o b s @ g m a i l . c o m